Recensie's van bezoekers

Ik ben in Niederau op vakantie geweest en ik vind het een mooi dorp en er is veel te doen ik heb door deze website veel leuke dingen ontdekt in Niederau.
Stefan van der Deen
Vakantie
Ik ben 2 week in Niederau geweest en ik heb heel lekker gewandeld maar van het wandelen krijg je ook honger ik heb bij veel restaurants gegeten maar bij Hexenalm kun je echt genieten van je eten en drinken.
Pieter-jan
Vakantie
Je kunt in Niederau mooie bergwandelingen maken en leuke hotels en restaurants bezoeken waar je lekker kan slapen en eten.
Jolanda Til
Vakantie
We hebben een leuke vakantie gehad en veel gefietst met mountainbikes Leuke website trouwens.
Richard
Vakantie
Ik kom al me hele leven in Niederau het is een perfecte plek om vakantie te vieren je kunt er in de zomer heerlijke berg wandelingen maken en fietsen maar in de winter kun je er geweldig skiën in het ski gebied Ski juwel
Sander Lambers
Vakantie
Wij komen al 7 jaar in Niederau, een prachtig kerkdorpje in het mooie Hochtal Wildschönau. Ieder jaar, in bijna alle seizoenen, zomer, herfst, winter en voorjaar. Omdat het zo mooi is! Het gebied zelf heeft alles voor een perfecte vakantie, maar is ook een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar elders. Bijvoorbeeld Rattenberg of Kufstein. Kortom, Niederau in het mooie Hochtal Wildschönau, verveelt nooit! Groetjes, Femke & Jan-Rinke
Femke & Jan-Rinke
Inwoner
Samen met mijn vrouw Dineke een mooie vakantie gehad in Niederau en dat in Corona tijd. Heerlijk geslapen in Haus Marjanne, een aanrader. Verder hebben we heel veel gewandeld en hebben zelfs de RoBkopf beklommen. Nu weer thuis, genieten we van de vele foto’s/video’s die we van de prachtige omgeving hebben gemaakt.
Peter Brandsma
Vakantie
Er is nog ruimte voor een recensie schrijf een recensie door onderstaande formulier in te vullen.
Er is nog ruimte voor een recensie schrijf een recensie door onderstaande formulier in te vullen.

Schrijf een Recensie door onderstaande formulier in te vullen.


    Niederau-Tirol

    info@niederau-tirol.nl

    0
    Niederau-Tirol leden
    error: Content is protected !!