Jouw droom vakantie

Appartementen

De appartementen hebben allemaal een moderne woonkeuken met zithoek of slaapbank en een televisie. Verder beschikken ze over 1 of 2 slaapkamers met boxspring bedden en een grote badkamer met douche en WC. De Appartementen op de 1e verdieping hebben een groot balkon met een zithoekje.

Kamers

De tweepersoons kamers zijn modern ingericht en hebben allemaal een balkon, TV, nieuwe boxspring bedden en een grote badkamer met douche en WC.

Ontbijt

Wij bieden comfortabele kamers en appartementen met ontbijt voor uw vakantie in Niederau Wildschönau.
Ons uitgebreide ontbijtbuffet laat niets te wensen over.

Haus Marjanne

Webcam Niederau

Ons team heeft in Niederau een webcam opgehangen, om precies te zijn in het klokkenstoel van Haus Marjanne. U kunt bijna over heel Niederau kijken, de beelden worden live op youtube uitgezonden Veel kijk plezier

Fietsverhuur - Haus Marjanne

Voor onze gasten van Haus Marjanne hebben we 4 e-bikes te huur. Heerlijk de bergen in met ondersteuning van een sterke accu. Eventueel gaat Richard mee op een mooie ontdekkingstocht door de bergen.

Richard & Marjanne

Per dag : 35 Euro Incl helm

Recensie

In December 9 dagen in Haus Marjanne verbleven samen met onze 2 zoons van 15 en 12 jaar super verblijf. Zeer netjes en schoon goed ontbijt prachtige locatie t.o.v. skilift verhuur leuke restaurantjes in de buurt kortom we hebben een heerlijke kerstvakantie gehad in Niederau!
Michael Bird
Haus Marjanne

Niederau

error: Content is protected !!